Huisregels Vakantiehuis eigenaar

Welkom bij OpVakantiehuis.nl

✔ Bent u zelf eigenaar van een vakantiehuis of vakantieaccommodatie?
Dan bent u van harte welkom!

✔ Vertegenwoordigt u als verhuurbedrijf of tussenpersoon een vakantiehuis en vraagt u hier boekings/reserveringskosten of commissie voor?
Dan is OpVakantiehuis.nl ook geschikt voor u, maar moet u contact opnemen met ons op info@opvakantiehuis.nl

OpVakantiehuis.nl is bedoeld voor direct contact tussen huurder en verhuurder zonder dat hier een verhuurbedrijf of persoon tussen zit, tenzij dit duidelijk vermeld is en OpVakantiehuis.nl hier van op de hoogte is.

✔ Registreert u zich toch als verhuurbedrijf of tussenpersoon bij OpVakantiehuis.nl en bent u geen eigenaar van een vakantiehuis of accommodatie zonder dat OpVakantiehuis.nl hiervan op de hoogte is gesteld,
dan zijn wij genoodzaakt zonder melding uw profiel te verwijderen of hier berichtgeving over te geven.

✔ U heeft als eigenaar de mogelijkheid meerdere advertenties aan te maken mits u ook daadwerkelijk eigenaar bent van deze vakantiehuizen of accommodaties. Sterker nog dit is verplicht.
Maakt u a.u.b. geen 2-in-1 advertentie.

✔ Bij het invullen van de "Titel" moet u gebruik maken van: Naam Huis | Plaatsnaam | Provincie/Land

Belangrijk! De titel zorgt er namelijk voor hoe uw url-internet-adres gaat heten en wordt zo beter gevonden binnen Google.

Voorbeeld u typt: Villa Luna | Parijs | Frankrijk en deze komt er dan zo uit te zien--> www.opvakantiehuis.nl/villa-luna-parijs-frankrijk

✔ U heeft de mogelijkheid om een link te plaatsen van uw website in het hiervoor bestemde blok wanneer u een Premium advertentie heeft afgenomen. Bij Basic advertenties is dit niet mogelijk.

✔ Maakt u a.u.b. geen link(s) bij "omschrijving huis". Deze zullen verwijdert worden.

Belangrijk! Een link van uw eigen website is toegestaan zoals bijv. www.uwvakantiehuisnaam.nl
Het is NIET toegestaan om links te plaatsen van andere commerciële websites waar uw huis op staat.
Deze commerciële websites accepteren dit ook niet van andere gerelateerde websites. Dit alles heeft met Google ranking te maken. Doet u dit wel dan moeten wij deze helaas verwijderen.

Het plaatsen van een Basic advertentie van uw vakantiehuis of vakantieaccommodatie kost slechts €35,- voor een héél jaar bij OpVakantiehuis.nl

✔ Vult u a.u.b. uw advertentie zo volledig mogelijk in en geef de huurder informatie die er toe doet.
Zie OpVakantiehuis.nl als extra medium om uw vakantiehuis of vakantieaccommodatie te promoten en beter zichtbaar te maken op het internet en direct contact te krijgen met een potentiële huurder.

Op Facebook maken wij gebruik van een fanpage (zie onderaan op deze website) voor onze volgers, waar u overigens ook van harte welkom bent.
Daarnaast beheren wij een Facebookpagina voor verhuurders die wij gebruiken voor u als verhuurder.
Deze kunt u vinden op Facebook onder "Pagina voor Vakantiehuis Eigenaren".

Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via Facebook of via het contactformulier.

Wij hopen dat OpVakantiehuis.nl kan bijdragen bij het succes van de verhuur van uw vakantiehuis of vakantieaccommodatie.

Het OpVakantiehuis.nl Team