Vakantiehuis "Aan de Heuvel" | Melderslo | Limburg

Vakantiehuis "Aan de Heuvel" is een sfeervol vakantieverblijf gelegen in het buitengebied van Horst a/d Maas.
Het is een ideale thuisbasis voor een gezellige vakantie in Noord-Limburg. De mooi ingerichte woning biedt plaats aan maximaal 15 personen en ligt aan de rand van "De Kasteelse Bossen" in het dorpje Melderslo.
Er is in en om het huis genoeg te beleven en te zien! De kinderen kunnen buiten lekker ravotten, terwijl u geniet op het terras. Ook binnen kunnen zij, maar ook u, zich uitleven in de recreatieruimte. Bijvoorbeeld met een potje tafelvoetbal of tafeltennis.
Deze Peel-Maas regio biedt volop mogelijkheden voor actieve uitstapjes. Heerlijk fietsen en wandelen langs de maas, de rozenvelden, door de bossen of heide behoort tot de mogelijkheden. Ervaar de pracht van het nabij gelegen Nationaal Park "De Maasduinen".
In de buurt bevinden zich verder diverse attracties, zoals floriade venlo afstand 10km kinderpretpark Toverland in Sevenum, het oorlogsmuseum in Overloon en subtropisch zwemparadijs.
Kortom: "Aan de Heuvel" heeft alles in en buiten het huis voor een geslaagde vakantie.

Voor de beschikbaarheid/boekingen zie kalender op de site

AANBIEDING!!! In de maanden december-januari-maart worden geen schoonmaakkosten berekend.Met uitzondering van de feestdagen.


De verhuurder

Frank Ewalds
Wij zijn een particulier met een 15 persoons vakantiehuis. Wij verhuren al 10 jaar

Gastenboek, schrijf uw ervaring over dit vakantiehuis via facebook

Reactie toevoegen

Deel dit huis op Facebook